ReuzenBrand

Op zaterdag 5 september geven de Buren van de Brandweer een exclusief optreden genaamd Reuzenbrand waarbij het publiek corona-proof plaatsneemt in het reuzenrad aan de Spoorlaan. De heren uit Kaatsheuvel hebben nieuwe muziek gemaakt en daar hoort een single-release bij. Groots uitpakken krijgt in dit geval wel net even een andere betekenis. Tijdens deze eenmalige show van 45 minuten is het genieten van de muziek en het uitzicht over de stad. Het reuzenrad telt 24 wagons waarin elk 2 personen kunnen plaatsnemen dus wees er snel bij want op is op. Tickets zijn hier verkrijgbaar!

Uiteraard zullen ook wij ons moeten houden aan de regels omtrent Corona. Om de veiligheid van onze bezoekers te kunnen garanderen plaatsen we maar 2 personen per wagon. Er zijn alleen tickets te koop per wagon voor 2 personen. Per wagon zorgen wij voor een versnapering gedurende de show. Bij het kopen van de tickets worden voor beide personen alle gegevens opgenomen. Zijn er wijzigingen? Geef dit dan even aan ons door. Dan nog even wat basis regels: Blijf bij klachten thuis en laat u testen; Houd 1,5 meter afstand van anderen; Was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;

Adres
Reuzenrad Tilburg ter hoogte van ABN Amro.
Spoorlaan 300,
5017 JZ Tilburg,
Nederland

Parkeren
Parkeergarage Tivoli
Parkeergarage Pieter Vreedeplein
Overige parkeergelegenheid

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tilburg Centraal iedere 10 minuten vetrek stadsbus vanaf perron D, E en F. Bekijk voor meer mogelijkheden én de actuele reisinformatie op OV9292.

#REUZENBRAND

Brandende vraag of gewoon hallo?

TOP