Misschien welwel dede meest creatievecreatieve ruimte vanvan Kaatsheuvel...Kaatsheuvel...

De meest creatieve ruimte van Kaatsheuvel. Dat klinkt misschien overdreven, maar dat is wel het doel van dit prachtige oude pand aan de Schotsestraat. Sinds 1 januari 2023 heeft Brandstichter Studio haar deuren geopend om dit te realiseren. Een samenkomst van muziek, video, evenementen en alles wat daarbij hoort onder één dak.

Diverse ruimtes bieden diverse mogelijkheden. Zo is het pand voorzien van een opnamestudio met geluidsdichte ruimte. Door de unieke box-in-box constructie valt elke trilling dood, dus alle soorten opnames zijn mogelijk. De aangrenzende controlroom is van alle gemakken voorzien. Een kwestie van inprikken en je kunt direct aan de slag. Daarnaast is er een compleet ingerichte repetitieruimte aanwezig. De versterkers, zanginstallatie en drumkit zijn al aanwezig. Alleen de instrumenten dienen nog ingeprikt te worden.

Tot slot is er een vergaderruimte aanwezig die geschikt is voor 8 personen. Er is een scherm en geluidssysteem aanwezig, zodat ook het geven van een presentatie mogelijk is. Van idee tot eindproduct, Brandstichter Studio heeft alles in huis om dit voor elkaar te krijgen. Kom gerust eens langs om te zien wat er voor jou mogelijk is. Vrijwel alles is bespreekbaar!

Wij beschikken over een professionele opnamestudio waar je, je eigen album of single kan opnemen. Daarnaast hebben we. verschillende. professionals (producers) die je hierbij. kunnen begeleiden. Meer informatie? Neem contact met ons op of bekijk deze pagina.

Onze volledig ingerichte repetitieruimte is inclusief back-line te huur per dag deel. Meer informatie? Bekijk deze pagina.

Wij beschikken over de ruimtes en apparatuur om een podcast op te nemen. Daarnaast kunnen we de podcast distribueren via diverse kanalen. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Al onze ruimtes hebben de mogelijkheid om te fungeren als unieke creatieve vergaderruimte. Interesse? Neem contact met ons op.

Wij hebben de ruimte en professionals ter beschikking om creatieve content te creëren. Van videoproducties. tot aan social media content. Wij kunnen je adviseren en faciliteren.  Meer informatie? Neem contact met ons op.

ADRES

Schotsestraat 4 - Kaatsheuvel

Openingstijden

Op aanvraag

Vragen?

info@brandstichters.com